#F29400
2
0
54

Naturalesa

Naturalesa

El terme d'Herbés ens permet conèixer llocs de gran bellesa natural que per la seua singularitat paisatgística val la pena descobrir, amb calma i respecte pel mitjà natural. Podemos destacar els següents:

Un lloc únic: El Botador
Salte d'aigua que després de fortes pluges, es converteix en una preciosa cascada i un pou de gran bellesa natural, ideal per a prendre un agradable bany a l'estiu.

Una muntanya especial: La Tossa
És una de les muntanyes que envolten Herbés i amb les seues 1.101 m., és un dels llocs més pintorescs de la zona. Des del seu vèrtex geodèsic es poden observar unes magnífiques vistes panoràmiques de l'entorn. Molt a prop es troben els 'Coves Foradades', molt curioses per les seues grans obertures.

Un paratge bucòlic: Els Ullals de Pitarch
Situats en la confluència del barranc d'Herbeset amb el riu de Castell de Cabres. Segons tradició popular l'aigua d'aquesta històrica font conté propietats medicinals, especialment per a afectacions del renyó. Des d'aquesta font, la carretera inicia una ascensió per la 'Costa del Ginebre' fins als 1.259 m. d'altura dels altiplans Torre Miró, podent observar unes magnifiques vistes panoràmiques de l'entorn d'Herbers.

Una cova sorprenent: la Coveta Fosca